Deelfruit

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten van Deelfruit?

Een mooie kist met fruit met een waanzinnig verhaal erachter. Al het Hollandse fruit komt van lokale telers. Gekoeld, getimmerd, gecontroleerd en ingepakt door onze eigen kanjers van sociaal werkbedrijf Stroomopwaarts. Hiermee creëren we structuur en een vaste werkplek.

Hoe werkt een abonnement?

Als we samen de prijs van jullie kist(en) hebben vastgesteld dan komen we op de afgesproken dag(en) leveren. Presentatiemateriaal en bezorgkosten zijn voor ons. Ook als we speciaal voor jullie iets op maat maken. We kennen geen opzegtermijn en kunnen per week de levering aanpassen.

Hebben jullie ook presentatiemateriaal?

Ja zeker. Wij brengen fruit tot op grote hoogte met onze standaards voor de kisten. Liever schalen? Die leveren we gratis mee. En natuurlijk gaan we graag aan de slag om speciaal voor jullie bedrijf iets speciaals te maken. Op onze kosten.

Mag ik als bedrijf zomaar fruit geven?

Ons fruit valt onder de nihil waardering en heeft geen invloed op de 1,2% vrije ruimte. Daarnaast valt fruit van Deelfruit als enige in Nederland onder de SROI regeling. Maakt u hier gebruik van? Dan is 30% van de facturen daar onder te brengen. Vitaliteit en voordeel dus bij Deelfruit.

Is het fruit altijd vers?

260 telers van coöperatie Oxin Growers zijn onderdeel van Deelfruit. Zoveel mogelijk lokaal fruit dus en elke morgen vers geleverd. Voor het exotische fruit hebben wij afspraken met onze gecertificeerd handelshuizen. Ons fruit kent de kortste weg van grond naar mond.

Welk fruit kan ik verwachten?

Maatwerk is altijd mogelijk. Standaard leveren wij bananen, appels, mandarijnen en mineola’s (geen gedrup dus met een sinaasappel). Daarnaast altijd minimaal 500 gram snackfruit/ groente per kist. Aangevuld met al het lekkers dat de verschillende seizoenen bieden.